Partners

 • DentalRules

  DentalRules

  Ervaar de volgende stap in kwaliteit, zekerheid en gemak door de software van DentalRules. Door middel van het softwarepakket staan alle protocollen die nodig zijn tussen het opstarten, de behandelingen en het afsluiten van de praktijk voor u klaar. Daarnaast kunt u alle taken die moeten gebeuren binnen de praktijk. Denk hierbij aan het maken van back-ups van computers, het controleren van de EHBO koffer, of de halfjaarlijkse watercontrole. Het systeem beschikt over een register, waarin het onder andere mogelijk is om incidenten registreren en bij te houden conform de WKKGZ. Dit formulier geeft daarnaast aan of u het wel dan of niet moet melden aan het IGJ. Maar hier kunt u ook andere registers bijhouden, zoals een verwerkersregister conform de eisen van de AVG of bijvoorbeeld storingen aan apparaten!
 • Dental Plek

  Dental Plek

  Dental Plek is hét online platform voor uw praktijk: een makkelijke en veilige omgeving voor al uw interne en externe communicatie- en documentatiestromen. Het is een centrale plek waar iedereen in de praktijk zijn of haar taken gemakkelijk beheert. Dental Plek maakt het werk binnen uw praktijk overzichtelijker, leuker, veiliger en het voldoet aan de meest actuele wetgeving. Onmisbaar binnen uw praktijk!
 • Vertimart

  Vertimart

  Vertimart speelt een centrale rol in de automatisering van tandartspraktijken. Wij bieden een breed scala van producten en diensten aan. Ons team is dagelijks bezig met het ontzorgen van meer dan 2800 mondzorgpraktijken op het gebied van hun praktijkautomatisering. Onze klant heeft één aanspreekpunt voor alles op het gebied van automatisering. De tandarts kan zich hierdoor blijven focussen op zijn core business: Optimale mondzorg.
 • Qfast

  Qfast

  Qfast ICT en Telecom is al jaren een onafhankelijke aanbieder van data-, telecommunicatie en IT diensten voor de eerstelijns praktijken in de Zorg. Met uitgebreide kennis rondom dentale systemen en netwerken helpen wij onze klanten om zo optimaal mogelijk te kunnen werken in hun dagelijkse gang van zaken. Opererend vanuit centraal Nederland bedienen wij alle praktijken door heel het land.
 • Voorpraktijken

  Voorpraktijken

  Als praktijkhouder heb je veel aandachtsgebieden. Natuurlijk weet je dat het slim is om jaarlijks aandacht te besteden aan contracten voor onderhoud van de airco, voor wachtkamertijdschriften, blusmiddelen, energie enzovoorts. Je komt er alleen simpelweg niet aan toe. Uitbesteden van dit soort aandachtsgebieden kan daarom een uitkomst zijn. Voorpraktijken vindt vaak allerlei verbeteringen en besparingen én regelt dit van a tot z voor je. Ook worden die contracten vanaf dat moment voor je in de gaten gehouden. Natuurlijk blijf je zelf de regie houden. Dat is slim managen. Voorpraktijken, Altijd Een Goed Contract.
 • Medentex

  Medentex

  De medentex Silver Service - Complete dienstverlening voor het afvoeren van uw tandheelkundig afval. Medentex Nederland is een gecertificeerde bedrijf voor het inzamelen, transporteren en verwerken van tandheelkundig afval en nu ca 7 jaar actief in Nederland maar met ruim 30 jaar ervaring op de tandheelkundige markt in Duitsland. Tijd en kosten besparen: medentex biedt u aan de kosten voor het afvoeren van uw milieubox tot een minimum te beperken, ongeacht de hoeveelheid afval. Met de Silver Service heeft u in één keer alles geregeld. Overtuig uzelf!
 • Dentalair

  Dentalair

  Dentalair is dé gespecialiseerde groothandel voor de tandheelkundige markt. Wij leveren al ruim 50 jaar dentale apparatuur, equipment en verbruiksmaterialen aan tandartsen, mondhygiënistepraktijken en poliklinieken voor kaakchirurgie. In de afgelopen jaren hebben wij ons dienstenpakket flink uitgebreid. Dentalair Consumables, Dentalbouw, Dentalverhuur, Dentaldigit en Peters Interieurbouw. Iedere discipline werkt zelfstandig, heeft zijn eigen specialisme én wordt vertegenwoordigd door topmensen op het specifieke vakgebied. Uiteraard is er veel synergie tussen de afdelingen: een project voor bouw of inrichting van een dentale praktijkruimte komt het beste tot zijn recht in samenhang en samenwerking.
 • Wachtkamerschermen®

  Wachtkamerschermen®

  Opvallend onzichtbaar… Wachtkamerschermen® is het meest gebruikte patiëntencommunicatiesysteem in de zorgbranche. Stel zelf op eenvoudige wijze uw uitzending samen en wissel het actuele nieuws, weerbericht en gezondheidsinformatie af met uw eigen praktijkinformatie zoals mededelingen, aanwezigheid van medewerkers en wachttijden. Maak onbeperkt gebruik van de branchegerichte media bibliotheek met vele voorlichtingsvideo’s, animaties en afbeeldingen om uw uitzending compleet te maken. Wachtkamerschermen® biedt een totaaloplossing bestaande uit een narrowcasting mediaspeler, beeldscherm, ophangbeugel en de volledige installatie in uw wachtkamer. Heeft u al een beeldscherm? Geen probleem, Wachtkamerschermen® is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande beeldscherm. Wilt u de wachttijdbeleving en de communicatie naar patiënten verbeteren? Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden óf ervaar het gemak van Wachtkamerschermen® met een GRATIS proefplaatsing.
 • Intelly

  Intelly

  Bespaar tijd als zorgondernemer met het bijhouden en declareren van nota's met de online administratie- en declaratiesoftware van Intelly. Intelly biedt u een volledig automatisch declaratieverwerkingsproces aan. U hoeft alleen maar het MZ301-bestand naar Intelly te sturen, waarna deze direct verwerkt wordt. Tussenkomst van een factoringmaatschappij is hierdoor niet nodig. Nadat alle declaraties zijn controleert worden deze ingediend bij de zorgverzekeraar. Een eventuele restdeclaratie versturen wij vervolgens vanuit uw naam en met uw eigen briefpapier naar uw patiënt. Alle gelden staan direct op uw bankrekening zonder inhouding van kosten. Met Intelly boekhouden verwerkt u eenvoudig facturen en bonnen. Alle documenten (nota’s) worden digitaal opgeslagen en automatisch verwerkt binnen Intelly. Het systeem herkent betaalde of ontvangen bedragen en koppelt die aan de bijbehorende openstaande factuur. Meer weten kijk op: www.intelly.nl/animatie.
 • Dental Care Professionals

  Dental Care Professionals

  Dental Care Professionals is sinds 2007 actief in de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en advies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Wij zetten met plezier ons netwerk, onze kennis en ervaring in voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dental Care Professionals brengt mensen binnen de mondzorg bij elkaar. Wij bouwen continu aan de kwaliteit van ons netwerk door betrokken te zijn in alle contacten die we hebben. Wij delen de kennis die wij hebben van de markt voor mondzorg, zodat mensen die professioneel actief zijn in de mondzorg daar hun voordeel mee kunnen doen. Goed luisteren naar wat mensen beweegt, stelt ons in staat mensen en organisaties met elkaar te verbinden. In ons handelen staan integriteit, professionaliteit en discretie centraal.